Disperata dupa atentie v2

V-am mai spus asta de mai multe ori, dar simt nevoia sa ma repet. Nevoia de atentie de pe Facebook creeaza monstri. Si sa nu credeti ca aceasta nevoie de atentie este frecventa doar la persoanele obisnuite. Oh nu, nici pe departe. Si celebritatile sufera de aceeasi boala, mai ales cand faima lor incepe sa apuna.

Pe undeva ii inteleg. Este greu sa te simti foarte mult timp ca un zeu/zeita, ca mmai apoi sa vezi ca toata atentie pe care o primeai dispare. Probabil asta simt si bogatii care ajung saraci sau persoanele frumoase care incep sa imbatraneasca. Cea mai mare frica a bogatilor este sa ajunga saraci, cea mai mare frica a persoanelor celebre este sa isi piarda faima.

De ce va spun toate aceste lucruri? Pentru ca am observat o poza pe Facebook care arata cat de mare este aceasta nevoie de atentie, care demonstreaza tot ce v-am spus mai sus. Poza ii apartine lui Alyssa Milano, o actrita foarte frumoasa (cand era mai tanara si in plina glorie, evident):

alyssa-milano-breastfeeding

Acum serios, de ce sa postezi o astfel de poza pe Facebook? De ce sa aprobi o astfel de poza? De ce sa imparti cu lumea un astfel de moment? De ce sa nu ai putina intimitate in viata? De ce sa atragi atentia lumii cu asa ceva?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *