Ratatouille (2007)

Nu stiu cum s-a intamplat, dar se pare ca nu am scris nimic despre aceasta animatie pana in prezent. Mi-am dat seama ca nu am mentionat nimic despre Ratatouille (2007) acum cateva zile, dupa ce am revazut aceasta frumoasa poveste. Imediat dupa vizionare, mi-am dorit sa recomand animatia si altor persoane dar, supriza, nu am gasit articolul pe blogul meu. Nu l-am gasit… pentru ca nu exista. Este timpul sa corectez aceasta greseala.

Daca va plictisiti si sunteti in cautarea unei povesti frumoase, interesante si care o sa va faca sa zambiti aproape mereu pe parcursul vizionarii, va recomand sa cautati animatia Ratatouille (2007). Sunt absolut convins ca o sa va placa. O recomand atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Povesta: Auguste Gusteau, un legendar bucatar francez, avea o vorba pe care o repeta mai mereu: “Oricine poate sa gateasca!”. In dorinta de a-si indeplini visul si de a deveni un bucatar macar jumatate cat Gusteau, un soricel din provincie pe nume Remy porneste catre frumoasa capitala a Frantei. Numai ca, asa cum va puteti imagina, un soricel nu prea are ce cauta in bucatarie, lucru pe care si Remy urmeaza sa-l afle. Evident, asa incep aventurile lui in lumea culinara…

No Responses to “Ratatouille (2007)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *