Black Panther (2018)

Stiu ca a durat foarte mult dar astazi am avut in sfirsit ocazia sa vad filmul Black Panther (2018). Am auzit lucruri foarte bune despre el si nu puteam sa ratez sansa de a-l vedea. Cum a fost? Mult mai slab decat ma asteptam. Sincer sa fiu, ma asteptam la ceva mai diferit, dar nu am vazut decat formula obisnuita folosita de cei de la Marvel in filmele lor.

Pe scurt, filmul a fost foarte previzibil (mai ales partea de final; la un moment dat puteam sa jur pe orice ca stiu ce se va intampla), nu a venit cu absolut nimic nou, iar actorii nu m-au impresionat. Nimic iesit din comun.

Nu vreau sa ma intelegeti gresit. Dupa cum v-am zis, filmul respecta reteta de succes Marvel si este decent/vizionabil, dar nu vreau sa aveti impresia ca Black Panther (2018) este cumva mai special in comparatie cu alte filme produse de Marvel. Nici pe departe. Este doar un alt film decent, cu un super-erou despre care poate ca nu stiati mare lucru. Acum aveti ocazia sa cunoasteti istoria lui Black Panther. Nimic mai mult.

Daca aveti ocazia sa il vedeti, va recomand sa faceti asta. Doar sa nu aveti asteptari prea mari de la el.

Povestea: Dupa evenimentele din Captain America: Civil War, T’Challa se intoarce acasa in Wakanda, natiunea africana avansata din punct de vedere tehnologic, dar ascunsa de ochii lumii, pentru a deveni rege. In scurt timp insa, T’Challa descopera ca viata de rege nu este chiar ceea ce se astepta sa fie, iar foarte multi oameni isi doresc o schimbare majora in Wakanda.

Ca totul sa fie perfect, un nou pretendent la tron isi face aparitia. Cum va face fata noul rege la toate aceste provocari? Ramane sa aflati singuri…

One Response to “Black Panther (2018)”
  1. Alina May 27, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published.