Captain America: Civil War (2016)

Am avut dreptate cand am spus ca filmul Captain America: Civil War (2016) va fi una dintre cele mai bune productii cinematografice lansate in 2016. Fanii filmelor de actiune (si a celor inspirate din benzi desenate) vor iubi aceasta noua poveste lansata de Marvel. Ca de obicei, incasarile de la box-office par sa bata orice record. Nu cred ca acest lucru suprinde pe cineva. Marvel a descoperit de ceva timp o reteta de succes cand vine vorba de incasari record.

O sa mai dureze cativa ani pana cand cei de la Warner o sa-i ajunga din urma. Oricat as vrea sa spun altceva, Batman v Superman (2016) a avut prea multe defecte, cu toate ca mi-a placut.

Revenind la Captain America: Civil War (2016), va recomand sa mergeti la cinematograf si sa il vedeti. Isi merita banii si nu cred ca o sa mai gasiti ceva mai bun in aceasta perioada sau in viitorul apropiat. Avengers: Age of Ultron (2015) este mult sub nivelul acestui film. Cel putin din punctul meu de vedere, Captain America: Civil War este cel mai bun film produs de Marvel pana in prezent.

Povestea: Avand in vedere ca cei din Avengers lasa din ce in ce mai multe victime nevinovate in urma lor, guvernele lumii se decid sa creeze o agentie care sa ii controleze. Dupa cum va puteti imagina, aceasta decizie nu este pe placul tuturor, iar mai multi super-eroi din Avengers se decid sa se opuna.

Cele doua tabere sunt: cei care sunt in favoarea deciziei – echipa Iron Man (Iron Man, Black Panther, Vision, Black Widow, War Machine, Spiderman) si cei care se opun – echipa Captain America (Captain America, Bucky Barnes, Falcon, Sharon Carter, Scarlett Witch, Hawkeye, Ant Man). Ca totul sa fie perfect, in timp ce cele doua tabere se lupta, un nou inamic puternic apare…

No Responses to “Captain America: Civil War (2016)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *