Ce să urmărești la televiziunile Warner Bros. Discovery în luna August

E plină vară, iar televiziunile din portofoliul Warner Bros. Discovery au pregătit un meniu complet. Eurosport îți aduce ultimul turneu de Grand Slam al anului, HGTV vine cu idei de renovare potrivite pentru sezonul cald și nu numai. Discovery îți dă idei și inspirație pentru o vară aventuroasă, TLC vine cu povești incredibile, Warner TV îți aduce producții clasice, iar HBO și Cinemax îți spun povești de neratat.

Eurosport

Luna aceasta începe US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care se vede în direct și în exclusivitate la Eurosport 1 și Eurosport 2. Va fi un turneu cu multă adrenalină, dar și noutăți, pentru că US Open a anunțat că VAR, tehnologia de asistență video – folosită deja în mai multe sporturi ca fotbal, handbal, hochei sau rugby, va ajuta din acest an și arbitrii de scaun în a lua cele mai bune decizii la mingi controversate. Începând de pe 28 august, Eurosport aduce fiecare meci live la TV și în aplicație, iar eurosport.ro oferă cele mai noi știri și interviuri.

TLC

TLC aduce în august povești de viață impresionante, afecțiuni greu de crezut că există și, cel mai important, inspirația să îi accepți pe cei din jurul tău. TLC este disponibil și poate fi căutat în grilele TV ale distribuitorilor de cablu. Vieți incredibile debutează pe 10 august la 22:00 și spune poveștile unor persoane din întreaga lume, care suferă de boli rare, dar sunt determinați să-și trăiască viața la maximum. Iar din categoria povești impresionante, Viața cu 14 copii vine cu sezonul 3, în care familia Derrico se confruntă cu noi probleme, odată ce copiii sunt acum mai mari.

Discovery

În august, Discovery te îndeamnă la aventură și călătorii! Te-ai gândit vreodată să pleci în excursie cu rulota sau, de ce nu, să-ți faci propria afacere mobilă? Van Go vine cu ideile! Pe 3 august, de la ora 21:00, noua emisiune Van Go debutează la Discovery cu tot felul de idei care v-ar putea inspira pentru o afacere de familie. Test de supraviețuire: Până la ultimul om continuă în august (7 august, 22:00) și aduce cea mai grea luptă pentru 100.000 de dolari din Africa de Sud! Experți în supraviețuire sunt testați, în timp ce trebuie să facă rost de mâncare, apă, foc și acoperiș, pe parcursul a 45 de zile.

Warner TV

Warner TV a programat pentru serile de miercuri din luna august producții clasice moderne: dramă, comedie biografică și thriller SF, multipremiate, aclamate de critici și de public. Misiuni periculoase (The Hurt Locker), Lupul de pe Wall Street (The Wolf of Wall Street) și Dincolo de limite (Limitless), care au distribuții impresionante, vor fi difuzate miercurea de la ora 21:00 la Warner TV.

HGTV

HGTV îți aduce inspirație pentru a-ți transforma casa în acasă. Fie că vrei să te apuci de renovare sau redecorare cât mai rapid sau ești încă în căutare de idei, HGTV este sursa ta! Pe 22 august, de la ora 23:00, HGTV aduce premiera emisiunii Oraș mic, potențial mare – un agent imobiliar și un constructor lucrează intens să renoveze și redecoreze case accesibile la preț, ca să fie pe gustul clienților. Proiecte profitabile pe plajă revine cu sezonul 3 pe 10 august de la 23:00, iar Cine m-a pus să-mi iau casa asta? aduce sezonul 2 pe 22 august de la 22:00. Să nu uităm de Barbie Dreamhouse: Provocarea, care continuă în august, numai la HGTV!

HBO

În august, nu trebuie să ratezi la HBO noile producții din program! Naomi Ackie o interpretează pe Whitney Houston, într-o celebrare emoționantă a vieții și muzicii uneia dintre cele mai talentate cântărețe din toate timpurile, creând un portret îndrăzneț al femeii complexe din spatele vocii legendare. Whitney Houston: I wanna dance with somebody va fi la HBO pe 27 august, ora 20:00. Printre celelalte titluri de la televiziunea HBO se numără Liga asasinilor (4 august, 21:45), Momentul victoriei: Ascensiunea dinastiei Lakers (7 august, 20:00), Batman și Superman: Lupta superfiilor (26 august, 18:35), Și dragostea unde este? (17 august, 21:00) și multe altele.

Cinemax

Cinemax 1 aduce producții noi, dar și filme clasice la care ne putem uita și uita din nou! Fiica eternă (6 august, 21:00) prezintă relația fragilă dintre o mamă și o fiică, într-un conac vechi al familiei. Cu o interpretare emoționantă din partea Tildei Swinton, cel mai recent film al apreciatei regizoare Joanna Hogg e o explorare genială și captivantă a relațiilor părintești și a lucrurilor pe care le lăsăm în urmă. Tot Cinemax 1 aduce în august 2 seri dedicate lui Jack Nicholson, cu Strălucirea (19 august, 21:00) și Lupul (26 august, 21:00).

La Cinemax 2 vine producția românească Spre Nord (26 august, 21:30), bazat pe o poveste adevărată. În timp ce se află pe puntea unui vas transatlantic, Joel, un marinar filipinez religios, îl descoperă pe Dumitru, un pasager clandestin român, ascuns între niște containere. Dac-o să fie văzut de ofițerii taiwanezi care conduc vasul, Dumitru riscă să fie aruncat peste bord. Joel decide să-l ascundă, ca semn de recunoștință față de Dumnezeu. În scurt timp însă, începe un jos periculos de-a șoarecele și pisica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *