Dirty Grandpa (2016)

As vrea sa spun ca aceasta “comedie” m-a dezamagit, dar nu este cazul. Nu aveam nici cea mai mica asteptare de la acest film. Si cu toate ca suntem numai in luna februarie, va garantez ca Dirty Grandpa (2016) concureaza inca de pe acum pentru un loc pe podiumul celor mai proaste filme din 2016. O sa fie greu sa vedeti o mizerie mai mare ca aceasta in acest an. In mintea americanilor, pentru a face oamenii sa rada trebuie doar sa folosesti clasicele dick jock, fart jokes, sex jokes, gay jokes si, evident, sa fii cat mai gretos cu putinta.

Zac Efron joaca numai in astfel de aberatii, deci nu am avut niciodata asteptari prea mari de la el, dar nu inteleg deloc ce se intampla cu Robert de Niro. De ce ai accepta sa joci intr-un astfel de film? De ce ai accepta sa joci in niste scene gretoase din toate punctele de vedere dupa ce ai castigat doua premii Oscar pe parcursul vietii? De ce sa iti bati joc de legenda pe care ai construit-o in jurul numelui tau? Unele lucruri ma depasesc…

Ca de obicei, de parca nu v-am mai spus asta de cateva sute de ori, cei de la Hollywood nu au nici cea mai mica idee despre cum se face o comedie buna. Cat de curand cred ca o sa evit toate filmele americane din aceasta categorie care se vor lansa in urmatoarea perioada. Pur si simplu imi irosesc timpul de pomana.

Ah da, sa nu va puna pacatul sa mergeti la cinematograf pentru mizeria asta. Nu merita efortul. Dirty Grandpa (2016) nu merita vizionat nici macar intr-o versiune piratata.

Povestea: Dupa ce sotia lui moare, o femeie pe care a iubit-o si a respectat-o din toata inima, locotenent-colonelul Dick Kelly (Robert de Niro) are un singur gand in cap: sex! Pentru a-si indeplini obiectul, Dick apeleaza nepotul lui, un tanar avocat de perspectiva si de abia logodit care pare ca are cel putin 70 de ani dupa modul in care se comporta. Cum se vor intelege cei doi? Va reusi Dick sa faca sex? Nu are rost sa aflati…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *