Fifty Shades of Black (2016)

Daca ar fi sa ma iau dupa criticii de film, atunci ar trebui sa va spun ca Fifty Shades of Black (2016) este o MARE PORCARIE. Adevarul este ca nu as minti daca as spune asta. Mai rar o sa aveti ocazia sa vedeti o parodie/comedie mai proasta ca aceasta. Partea buna? S-ar putea sa radeti de cateva ori. Asta, bineinteles, atat timp cat nu aveti nici un fel de asteptare de la poveste si tineti minte ca Fifty Shades of Black este oribil din aproape toate punctele de vedere.

Sa fiu sincer, Fifty Shades of Grey (2015) nu mi s-a parut cu nimic mai bun. Cel putin la acest film am ras de cateva ori.

Partea proasta? Respectand traditia filmului pe care il parodiaza, Fifty Shades of Black are sanse mari sa castige cel putin o Zmeura de Aur. O sa concureze cu Dirty Grandpa (2016) pentru premiul cel mare, dar cred ca are o sansa in plus de castig. Ramane de vazut care va fi cel mai prost film din 2016… Suntem de abia in luna februarie, iar cei de la Hollywood sunt sigur ca mai au multe “suprize” pentru noi.

As vrea sa stiu ce a fost in mintea celor care au facut acest film, dar cred ca mi-as pierde timpul de pomana. As fi foarte surprins sa aflu ca producatorii chiar au avut un scop cu aceasta “opera de arta”. Nici macar la bani nu cred ca s-au gandit. Nu prea vad cum Fifty Shades of Black o sa faca profit.

Povestea? Nu prea am nimic de spus in privinta ei. Teoretic, filmul ar trebui sa fie o parodie. Dupa cum va puteti imagina, producatorii au facut tot posibilul sa faca misto de domnul Grey si Anastasia Steele. Ramane sa aflati singuri daca au reusit sau nu…

Eu nu v-as recomanda sa faceti asta.

P.S Nu are rost sa mergeti la cinema pentru acest film. Ar fi pacat sa va irositi banii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *