The Cobbler (2014)

Avand in vedere ce au scris criticii despre acest film, ma asteptam sa vizionez o mare porcarie. Numai ca nu a fost cazul. Noroc ca imi place foarte mult de felul in care joaca Adam Sandler, altfel nu m-as fi uitat niciodata la The Cobbler (2014). Cu toate ca este bine sa aveti in vedere mai multe review-uri inainte sa va pierdeti timpul cu diferite productii, va recomand sa va mai riscati din cand in cand. Chiar si criticii mai reusesc sa greseasca. Asta nu inseamna ca aceasta poveste este de Oscar. Nici pe departe. Dar este o alegere foarte buna pentru o vizionare in familie. Mie mi-a placut. E pentru copii, dar mi-a placut. Chiar nu ma asteptam.

Notele pentru acest film sunt mult prea mici. Chiar nu inteleg ce voiau oamenii de la el. Este o poveste draguta, amunzanta, de familie. Este o fantezie pe care oricine ar vrea sa o traiasca. La ce ma refer?

Max Simkin (Adam Sandler) repara pantofi in acelasi magazin din New York care a apartinut familiei sale timp de patru generatii. Plictisit si satul de munca pe care o face zi de zi, Max ar vrea o schimbare in viata sa. Spre norocul lui, destinul ii indeplineste dorinta. Intr-o zi, din pura intamplare (sau nu), masina lui de cusut se strica. Pentru ca avea de reparat urgent o pereche de pantofi, Max isi aduce aminte de o veche masina de cusut pe care o avea in beci.

Numai ca ceea ce nu stia el este ca aceasta masina are puteri magice. Pe scurt, orice pereche de incaltaminte reparata cu ea il putea transforma in proprietarul lor… asta daca purta incaltamintea respectiva, evident. Ce va face el cu aceasta putere? Ramane sa aflati singuri…

2 Responses to “The Cobbler (2014)”
  1. piratulcinefil March 19, 2015
    • angel3110 March 19, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *