The Mask (1994)

Avand in vedere “calitatea” comediilor din ultima perioada, m-am gandit ca ar fi cazul sa revad cateva filme care m-au facut cu adevarat sa rad in trecut. Printre aceste filme se afla si The Mask (1994). Banuiesc/sper ca l-ati vazut pana acum, dar daca s-a intamplat cumva sa va scape, este cazul sa il cautati. O sa intelegeti ce inseamna cu adevarat o comedie. Si da, nu se prea se mai fac filmele ca pe vremuri…

Nici nu aveti idee cat de mult m-am saturat de “comediile” lansate in ultimii ani. Glume proaste, “glume” scarboase, injuraturi, fart jokes, actori de doi bani si povesti la fel de valoroase. Oare chiar nu mai este nimeni la Hollywood capabil sa faca o comedie de Doamne ajuta?

Povestea: Stanley Ipkiss (Jim Carrey), functionar bancar, are o mare problema: este foarte FOARTE dragut. Dupa cum va puteti imagina, toti oamenii profita de acest lucru. Intr-una din cele mai proaste zile din viata lui, una in care toata lumea parca are chef sa-si bata joc de el, Stanley gaseste o masca a lui Loki, un zeu nordic. Numai ca aceasta masca nu este una obisnuita, ci una care are puterea sa te transforme.

Fix aceasta transformare a lui Stanley ii va schimba viata pentru totdeauna. Ramane sa aflati singuri cum…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *