Death in the Clouds (1992)

Dupa cum v-am spus si in articolele despre Murder on the Orient Express (1974), Agatha Christie: Poirot (1989 – 2013) si The ABC Murders (1992), in ultima vreme am inceput sa fiu foarte interesat de ecranizarile operelor lui Agatha Christie. In caz ca nu ati auzit de ea, Agatha a fost o scriitoare engleza de romane, povestiri scurte si piese de teatru politiste.

Operele sale, in principal cele in care personajul principal este Hercule Poirot (sau Miss Jane Marple), au facut ca Agatha Christie sa fie numita „Regina Crimei”, ea fiind considerata unul dintre cei mai importanti si inovativi autori ai genului. Ar fi de mentionat si faptul ca Agatha este unul din cei mai vanduti scriitori ai tuturor timpurilor.

Astazi as vrea sa va recomand un episod (vorba fie, durata lui este 103 de minute) din serialul Agatha Christie: Poirot (1989 – 2013): Death in the Clouds (1992). Sfatul meu ar fi sa il vedeti daca va pasioneaza genul psihologic/mystery si vreti sa incercati serialul. Sunt sigur ca o sa va placa si, la fel ca mine, o sa va doriti sa vedeti tot serialul.

Povestea: Dupa ce isi petrece vacanta in Paris, Poirot are “sansa” ca la intoarcea la Londra sa fie in avionul in care o pasagera este ucisa. Arma crimei? O sageata otravita. Cine este victima? Cine este ucigasul? Va reusi Poirot sa rezolve acest caz? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Death in the Clouds (1992)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *