Dragon Blade (2015)

Dragon Blade (2015) – un nou film cu Jackie Chan in rolul principal. Ar trebuie sa fie bun/distractiv, nu-i asa? Asa am crezut si eu, dar m-am inselat. Filmul este o mare pierdere de timp. Nici nu imi mai aduc aminte de cand nu am mai vazut un film prost cu Jackie, asta in cazul in care am vazut unul, dar Dragon Blade poate fi trecut cu siguranta pe lista. Povestea este plictisitoare, greu de crezut si lunga, actorii joaca prost. Nici despre prestatia lui Jackie nu am foarte multe lucruri bune de spus. Cred ca ar fi cazul sa se retraga in glorie. Nu as vrea sa imi schimb despre el.

Ideea de baza ar fi sa ocoliti acest film. Nu merita efortul. Este destul de amuzant sa il vezi pe John Cussack jucand rolul unui general al Imperiului Roman si vorbind limba engleza, dar parca nu are rost sa va pierdeti cateva ore din viata pentru a vedea asta.

Povestea: Filmul ne prezinta viata unui capitan chinez (Huo An – Jackie Chan) care trebuia sa apere “Drumul Matasii”. Acuzat pe nedrept de mita, el ajunge sa faca o alianta cu un general al Imperiului Roman… Suna foarte interesant, nu-i asa? Si eu am crezut la fel, dar filmul s-a dovedit a fi o MARE PORCARIE. Nu imi vine sa cred ca am stat doua ore sa ma uit la o asemenea aberatie.

Tocmai de aceea va recomand sa nu faceti si voi aceeasi greseala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *