Filmul MIRACOL, de Bogdan George Apetri, se vede in prezenta echipei

Miracol, thrillerul psihologic regizat de Bogdan George Apetri, va avea parte de avanpremiere si de proiecții speciale, urmate de Q&A cu echipa filmului, in Cluj, Timisoara, Bucuresti, Sibiu si Piatra Neamt.

Filmul se va vedea in prezenta echipei pe 2 Februarie la Cluj, la Cinema City Iulius, pe 4 Februarie la Cinema City Iulius Mall din Timisoara, pe 6 Februarie in Bucuresti, la Cinema Elvire Popesco, pe 7 Februarie la Cineplexx Sibiu, pe 9 februarie  in Piatra Neamt, orasul natal al regizorului Bogdan George Apetri, la Cinema Mon Amour si pe 10 Februarie din nou in Bucuresti, la Cinema Muzeul Taranului.

Împărțit în două capitole, „Miracol” o urmărește pe tânăra călugăriță novice Cristina Tofan (Ioana Bugarin) în timp ce se strecoară afară dintr-o mănăstire izolată, pentru a merge la spitalul din orașul vecin. Nereușind să-și rezolve problemele și să-l găsească pe bărbatul pe care îl caută, pe drumul de întoarcere întâlnește o soartă neașteptată. 

A doua parte a filmului îl are în centru pe Marius Preda (Emanuel Pârvu), inspectorul de poliție plecat pe urmele ei, care-i reface drumul pas cu pas – într-o structură perfect oglindită. Investigația lui aduce la lumină indicii și confesiuni care conduc nu numai înspre adevărul greu de înțeles din spatele acțiunilor Cristinei, ci și la un posibil miracol.

După „Neidentificat”, câștigătorul trofeului ANONIMUL 2021, „Miracol”  este a doua parte a unei trilogii a cărei acțiune se petrece în Piatra Neamț, orașul natal al regizorului Bogdan George Apetri (profesor de regie la universitatea Columbia, în New York). 

Publicul va putea viziona „Miracol” in avanpremiera, pe 2 si pe 3 Februarie iar din 4 Februarie, filmul va rula pe ecranele a peste 40 de cinematografe din 20 de orase din Romania (Bucuresti, Cluj, Timisoara, Constanta, Iasi, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures, Piatra Neamt, Suceava, Bacau, Bistrita, Alba Iulia, Craiova, Galati, Buzau, Pitesti, Arad, Botosani si Bistrita). Detalii despre program si despre bilete vor fi disponibile pe pagina de Facebook Miracol.

Filmul ii are in rolurile principale pe Ioana Bugarin si Emanuel Parvu. Din distributie mai fac parte: Cezar Antal, Ovidiu Crisan, Valeriu Andriuta, Ana Ularu, Valentin Popescu, Marian Ralea, Nora Covali, Natalia Calin, Catalina Moga, Olimpia Malai, Vasile Muraru si Mircea Postelnicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *