A Quiet Place (2018)

A Quiet Place (2018) este genul de horror / SF / thriller pe care ar trebui sa il aveti in vedere. L-am vazut de ceva vreme si, spre surprinderea mea, am uitat sa vi-l recomand. Dar timpul nu este pierdut.

De ce ar trebui sa il vedeti? Pentru ca se numara printre putinele filme horror (desi as putea spune ca este mai mult un thriller SF) care mi-au ramas in memorie in ultimii ani. Credeti-ma pe cuvant, sunt foarte putine filmele care m-au impresionat in vreun film in ultima perioada. Dar acest horror este foarte interesant, are o poveste buna si care aduce ceva nou genului, iar actorii isi fac treaba de minune.

Desi personajele principale de abia schimba cateva cuvinte (pentru ca trebuie sa faci liniste, altfel niste monstri foarte “draguti” vor veni sa te colinde), slabe sanse sa va plictisiti urmarind aceasta productie. Dupa cum am spus si mai sus, fanii genurilor mentionate vor fi foarte incantati de recomandarea mea.

Povestea: Intr-o lume post-apocaliptica, o familie este fortata sa traiasca in liniste in timp ce se ascund de niste monstri ultra-sensibili la zgomot. Vor reusi ei sa supravietuiasca? Ramane sa aflati singuri…

P.S Il gasiti pe Netflix

No Responses to “A Quiet Place (2018)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *