Dark Skies (2013)

Filmul este incadrat in categoriile Horror | Sci-Fi | Thriller. Ei bine, horror nu este nici pe departe. Nu cred ca am tresarit nici macar o secunda urmarind filmul. Thriller? Nu. Deloc. SF? Poate. Putin, dar sa nu exageram. Per ansamblu, Dark Skies este un film interesant. Nu m-am plictisit ceea ce este destul de important dar nu m-as deranja niciodata sa merg la cinema pentru asa ceva. Merita sa-l incercati dar nu va faceti prea mari iluzii in privinta lui.

Povestea este cam asa: Familia Barret duce o viata linistita la periferia orasului. Totul se schimba insa cand o serie de evenimente ciudate escaladeaza si ii pune pe ganduri. In cele din urma, ei descopera ca o forta terifianta si extrem de puternica este pe urmele lor…

Da, mai pe scurt, aproximativ trei extraterestrii bantuie o casa cu scopul de a analiza si, intr-un final, de a rapi un copil. Horror rau. Aproape ca tresarit din somn la un tipat, dar nimic special. Am fost foarte curios cum se termina. Mi-a trecut repede dupa ce l-am vazut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *