Don’t Breathe (2016)

Se pare ca am noroc in ultima perioada. De ce? Pentru ca dupa Lights Out (2016) am gasit un alt horror/thriller/film psihologic pe care trebuie neaparat sa il vedeti. Povestea este foarte interesanta, finalul este imprevizibil, rasturnarile de situatie sunt ca ele acasa. Mai rar o sa aveti sansa sa vedeti un film in care suspansul sa te tina mereu in priza.

Trebuie sa fiu sincer. Nu credeam ca se mai fac filme ca acesta. Se pare ca cinematografia americana mai merita totusi o sansa. Inca mai sunt oameni talentati acolo.

Evident, Don’t Breathe (2016) este inca un exemplu ca nu ai nevoie de un buget urias pentru a face un film de calitate. Ar fi frumos daca mai multi producatori/regizori ar intelege lucrul acesta. Cei care merg la filme vor sa vada povesti interesante, nu sa imbogateasca unele case de productie!

Povestea: Trei hoti de locuinte cred ca au nimerit premiul cel mare in momentul in care afla ca sunt mari ca un veteran de razboi orb sa ascunda in casa cel putin cateva sute de mii de dolari. Fara sa stea prea mult pe ganduri, cei trei fileaza casa si se hotarasc sa actioneze.

Problema? Veteranul de razboi nu este chiar atat de neajutorat pe cat credeau ei. La ce ma refer? Ramane sa aflati singuri…

2 Responses to “Don’t Breathe (2016)”
  1. Anaaa December 3, 2016
    • Daniel Urda December 4, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *