Saw III (2006)

Avand in vedere ca nu am mai vazut filme psihologice bune in ultima perioada (desi mai am cateva filme pe lista care asteapta sa le acord putina atentie), m-am gandit ca ar fi cazul sa revad un film bun din trecut. Numele lui: Saw III (2006). Banuiesc ca pasionatii genului l-au vazut deja. Sincer sa fiu, cu toate ca l-am vazut atunci cand a fost lansat, nu pot sa zic ca mai tineam minte mare lucru din el. Pot sa zic ca a fost o vizionare placuta.

Si desi nu se poate compara cu Saw (2004), primul film din serie, o opera de arta cand vine vorba de filme psihologice, Saw III are o poveste suficient de interesanta incat sa merita o recomandare/vizionare. Da, ca de obicei, sequel-ul nu se poate compara cu originalul, dar aceasta productie reuseste cumva sa fie ok. Este ultimul film care merita vazut din serie. Restul productiilor sunt o MARE PORCARIE. Va recomand sa le evitati.

Povestea: Viata unui barbat este practic distrusa in momentul in care viata fiului sau este luata de un sofer neatent. Obsedat de razbunare, barbatul devine o tinta pentru Jigsaw, “eroul” nostru din primul film, care vrea sa il invete o lectie. Evident, lectia poate fi “predata” doar in cadrul unui joc psihologic, genul de joc pe care doar Jigsaw poate sa il inventeze. La ce ma refer? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *