The Conjuring 2 (2016)

Banuiesc ca v-ati lamurit si voi cu sequel-urile americanilor pana acum, nu? Majoritatea sunt facute pentru a profita de succesul primului film si, de cele mai multe ori, sunt extrem de proaste. Rareori se intampla ca un sequel sa fie la fel de bun sau chiar mai bun ca predecesorul sau. Numai ca nimanui nu ii pasa de asta. Scopul final, pana la urma, este ca producatorii sa isi scoata banii.

Spre norocul nostru, uneori se intampla ca sequel-urile se fie mai bune ca predecesoarele lor. The Conjuring 2 (2016) este un astfel de exemplu.

Si se pare ca am o atractie pentru filmele horror/mystery/thriller in ultima perioada. Sau poate ca producatorii americani si-au redescoperit talentul pentru aceasta categorie de filme aparent uitata in ultimii ani. Don’t Breathe (2016) si Lights Out (2016) sunt alte doua filme de groaza pe care ar trebui sa le aveti in vedere.

Povestea: Aventura sotilor Warren continua. Dupa clipele de groaza prin care au trecut in The Conjuring (2013), Ed si Lorraine Warren trebuie sa calatoreasca in Londra pentru a exorciza o casa care este aparent bantuita. Desi foarte multi oameni cred ca ceea ce se intampla in casa respectiva este doar o farsa, Ed simte ca ceva este in neregula si… are dreptate!

Vor reusi cei doi sa scape de spiritul care chinuie familia engleza? Ramane sa aflati singuri.

One Response to “The Conjuring 2 (2016)”
  1. Clau October 27, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *