“Încă Două Lozuri” intră în cinematografe în această toamnă

Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol revin pe marile ecrane cu Încă Două LozuriCea mai așteptată comedie a anului a avut deja premiera la Festivalul Internațional de Film Transilvania TIFF, iar cele două proiecții au fost urmărite, la fel ca în 2016, cu sălile pline. 

Filmul Încă Două Lozuri va putea fi urmărit în cinematografele din toată țara în această toamnă. La 7 ani de la succesul răsunător al comediei Două Lozuri (2016), un film apreciat atât de publicul larg, cât și de critici la festivalurile internaționale – Sile, Dinel și Pompiliu se întorc cu noi peripeții, adaptate zilelor noastre. Comedia savuroasă, scrisă și regizată de Paul Negoescu, surprinde ideea îmbogățirii peste noapte, în era digitală a anului 2023 și prețul scump plătit de unii dintre cei care au pariat pe criptomonede- o trecere subită de la extaz la agonie.

Comedia Încă Două Lozuri a fost filmată timp de 20 de zile în perioada septembrie – octombrie 2022 și aprilie – mai 2023. Printre locațiile unde s-a filmat pelicula se numără București, Slatina, Craiova, Curtea de Argeș, Ploiești, Băiculești, Decindea, Giurgiu, Mihai Bravu, Corabia, Limanu și Platourile Giulești. Echipa a revenit și în locuri în care s-a filmat în urmă cu 7 ani. A observat cu această ocazie cât de mult s-au schimbat unele orașe din 2016 încoace. Au găsit în Turnu Măgurele, Alexandria sau Ploiești străzi mai aglomerate de mașini, clădiri refăcute, altele distruse, așa că anumite decoruri au fost recreate de la zero, într-un platou de filmare.

Sile iese din închisoare cu ideea să se îmbogățească minând criptomonede. Împreună cu Dinel și Pompiliu îl cunosc pe Ionuț, premiantul județului, cu ajutorul căruia reușesc să mineze criptomonede în valoare de 6 milioane de euro, pe care le stochează pe un stick USB. Dinel e responsabil de păstrarea în siguranță a stick-ului, dar reușește performanța să-l piardă foarte repede, așa că cei trei pornesc în căutarea lui.

Din distribuția filmului fac parte următorii actori: Dragos Bucur, Dorian Boguță, Alexandru Papadopol, Iulian Postelnicu, Rodica Lazăr, Mihai Bobonete și Ilona Brezoianu.

“În 2016, când am mers cu Două Lozuri la TIFF nu aveam nicio presiune pentru că lumea nu știa la ce să se aștepte, știau doar că e o comedie. Anul acesta când am ajuns cu Încă Două Lozuri la TIFF s-a acumulat foarte multă presiune. Pentru că în acești 7 ani cele mai întâlnite întrebări erau “Ce culoare are mașina?” și “Pe când Două Lozuri 2”. Presiunea a fost foarte mare pe noi pentru că știam că lumea se așteaptă să vadă un film cel puțin la fel de bun ca primul. Am primit foarte multe reacții pozitive după proiecție. Sunt fericit că am fost la Cluj pentru că al doilea film pare că repetă traseul primului film și sper ca “Încă Două Lozuri” să aibă succesul pe care l-a avut primul film”, a declarat actorul Dorian Boguță.

O comedie atipică avea nevoie și de o campanie de comunicare pe măsură. Echipa filmului și-a dorit o comunicare subtilă cu publicul, care să ofere fanilor filmului câte un indiciu despre ceea ce vor putea savura, în cinematografe, în această toamnă.

Astfel, povestea lui Dragoș Bucur care investit într-o afacere cu criptomonede a stârnit reacții puternice în media. La fel și scandalul iscat de 1 mai, la mare, de către Dragoș Bucur și Dorian Boguță, când cei doi nu au fost lăsați să între în clubul Fratelli din Mamaia, iar apoi au fost opriți de polițiști în drum spre Vama Veche. Cele două acțiuni au făcut parte din campania de teasing a lansării filmului Încă Două Lozuri, care a fost realizată cu sprijinul Fratelli, Cancan.ro și Poliția Locală Constanța. Campania de comunicare va continua până după lansarea filmului în cinema.

No Responses to ““Încă Două Lozuri” intră în cinematografe în această toamnă”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *