MO, din 4 Octombrie in cinematografe

Dana Rogoz, Madalina Craiu si Razvan Vasilescu sunt protagonistii filmului ”MO”, regizat de Radu Dragomir.  Filmul va putea fi vazut pe ecranele din Romania de pe 4 octombrie.

Productia aduce in discutie un subiect prea rar abordat in spatiul public din Romania: abuzul de putere, cat si abuzul sexual sunt prezentate foarte de aproape intr-o lume in care tinerele femei ajung sa fie victime sigure, iar lipsa de solidaritate intre ele le lasa singure in relatia cu pradatorul si in experienta traumatica.

SINOPSIS: Mo si prietena ei sunt prinse copiind de catre cel mai sever profesor din facultate. Cele doua cer o a doua sansa, iar profesorul le propune un examen neasteptat.

Ideea acestui film mi-a venit după ce am văzut o știre la TV cu o studentă de la Cluj, care își filmase pe ascuns profesorul în camera lui de cămin, în timp ce acesta îi cerea să întrețină relații sexuale în schimbul promovării examenului, la care o picase timp de 3 ani la rând”, spune regizorul Radu Dragomir.

Filmările pentru ”Mo” au avut loc în 2017 și 2018 la București. O producțuie Scharf Film Production și Strada Film. Director de imagine: Liviu Mărghidan, montaj: Tudor Popescu, sunet: Marius Stănescu, art director: Gabriel Bucur, costume: Adina Bucur. Film realizat cu sprijinul CNC, finanțator: Media Investment și Optimum Media.

No Responses to “MO, din 4 Octombrie in cinematografe”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *