Neo-western nominalizat la Oscar si un horror din anii ‘80, premiere la Warner TV 

Un neo-western nominalizat la premiile Oscar si un film horror lansat in anii ’80 vor fi difuzate in premiera de Warner TV in luna august. Filmul de actiune „Cu orice pret / Hell or High Water” (2016), regizat de David Mackenzie si scris de Taylor Sheridan, va fi difuzat pe 2 august, de la ora 21:00. Lungmetrajul neo-western ii are in distributie pe Chris Pine, Ben Foster, Jeff Bridges si Gil Birmingham si a primit patru nominalizari la Oscar, inclusiv la categoria „cel mai bun film”. 

Un tată divorțat și fratele lui mai în vârstă, fost condamnat, apelează la un plan disperat pentru a salva ferma familiei din vestul statului Texas. Ei jefuiesc mai multe bănci și sunt urmăriți de doi rangeri texani. Producția americană a avut premiera în secțiunea Un Certain Regard a Festivalului de la Cannes, a fost apreciată de critici și de public, iar American Film Institute a desemnat-o unul dintre cele mai bune zece filme ale anului.

„Superstition” (1982), regizat de James W. Roberson si scris de Donald G. Thompson, va fi inclus in programul Warner TV pe 7 august, la ora 22:00. Lungmetrajul horror cu elemente supranaturale ii are in distributie pe James Houghton, Albert Salmi si Lynn Carlin. 

În centrul acțiunii se află o familie care locuiește într-o casă ce a fost în trecut loc unde erau executate vrăjitoarele. O vrăjitoare ucisă în 1692 a promis să se răzbune pe cei care au persecutat-o și revine pentru a-i pedepsi pe urmașii acestora.

HR6A2779.CR2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *