Payback (1999)

Este nevoie de o schimbare in lumea aceasta “pussyficata”/”vaginizata” (scuzati-mi franceza) in care toti se chinuie sa fie placul femeilor. Barbatii trebuie sa-si revina si sa-si aduca aminte ca obiectivul lor in viata nu este intre picioarele unei femei. Suna urat, stiu, dar acesta este adevarul. Am inceput sa ma satur de tot felul de prapaditi plini de sentimente, emotii, sensibilitati si lacrimi care se plang ca pisi nu ii baga in seama. Serios? In halul asta am ajuns?

Este cazul sa va treziti la realitate. Barbatii au nevoie de modele adevarate pe care sa le urmeze. Gen James Bond, Dirty Harry, Tyler Durden/Brad Pitt din Fight Club, Indiana Jones/Harrison Ford sau Porter/Mel Gibson din Payback.

Acestia sunt barbatii pe care ar trebui sa ii studiati. Acestea sunt modelele pe care ar trebuie le aveti. Oameni hotarati, cu ambitii, pasiuni. Oameni care inspira respect si nu se lasa calcati in picioare de nimeni. Pe ei trebuie sa ii studiati! Ca ei ar trebui sa va comportati!

Povestea: Putini barbati stiu cat valoreaza viata lor. Nu este si cazul lui Porter (Mel Gibson) care stie exact cat valoreaza: 70.000 de dolari. Pentru aceasta suma, el a fost tradat de partenerul lui si impuscat in spate de sotia lui dependenta de droguri. Spre “norocul” lui, Porter vede moartea cu ochii dar scapa si porneste intr-o misiune de recuperare a banilor.

Evident, lucrurile se complica mult dar razbunarea are un gust dulce iar el nu este genul care sa fuga din fata pericolului. Un model de comportament pentru orice barbat din lumea asta, un barbat hotarat care stie ce vrea si nu lasa pe nimeni sa ii stea in cale. O sa intelegeti mai multe dupa ce vedeti filmul…

One Response to “Payback (1999)”
  1. glory June 7, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *