Punisher: War Zone (2008)

Daca tot sunt in febra filmelor cu si despre razbunare, m-am hotarat sa revad filmul Punisher: War Zone (2008). Desi nu se ridica la nivelul predecesorului sau din 2004 (The Punisher (2004)), War Zone este suficient de interesant cat sa merite o vizionare. Da, se putea face ceva mai bine dar, per ansamblu, este un film de actiune bun. “Cina cea de taina” de la inceputul povestii merita toti banii. O sa intelegeti ce spun dupa ce vedeti filmul. Trebuie sa-l vedeti. Sunt sigur ca o sa va placa.

Povestea: Dupa asasinarea din greseala a familiei lui de catre mafie, Frank Castle a dus o lupta continua pentru eradicarea criminalitatii din oras. Timp de patru ani, singura lui misiune a fost desfiintarea tuturor familiilor de criminali, ceea ce aproape a si reusit. Noua lui tinta: Billy Russoti. Desi iese invingator din confruntarea cu el, Frank nu il omoara, ci reuseste doar sa-l raneasca serios dupa ce il arunca intr-un fel de masina de sfaramat sticla.

Fiind desfigurat complet, Billy isi ia numele pe care urmeaza sa-l faca celebru in lumea infractorilor, Jigsaw, si porneste pe urmele lui Castle pentru a se razbuna. Evident, de aici incepe distractia, desi sunt cateva scene interesante si pana la acest moment, gen “cina cea de taina” pe care am pomenit-o la inceputul articolului.

O sa intelegeti dupa ce vedeti filmul si da, merita sa va pierdeti timpul cu el. Actiunea este la ea acasa in Punisher: War Zone.

No Responses to “Punisher: War Zone (2008)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *