Recomandari DIVA – Iulie 2022

Duminica, de la 16:00 – Prieteni prin corespondenta, A Little Daytime Drama, Dragoste pe bune, M-ai cucerit de la “aloha”, Ziua de 27 de ore

Duminica este ziua dedicată romantismului la DIVA și sunt difuzate filme romantice în premieră. Pe 3 iulie este difuzat filmul Prieteni prin corespondență (Her Pen Pal, 2021), 10 iulie aduce Un mic serial TV (A Little Daytime Drama, 2021), 17 iulie prezintă o Dragoste pe bune (Love, For Real, 2021), 24 iulie ne spune M-ai cucerit de la „aloha” (You Had Me At Aloha, 2021), iar pe 31 iulie experimentăm Ziua de 27 de ore (The 27-Hour Day, 2021).

Misterele Emmei Fielding (Emma Fielding Mystery, 2017) – Miercuri, ora 21:00

Emma Fielding este arheolog și detectiv amator. Ea rezolvă mistere cu ajutorul lui Jim, prietenul ei agent FBI. Pe 6, 13 și 20 iulie Emma vine la DIVA pentru a dezgropa mistere în premieră în zilele de miercuri, de la ora 21:00 cu trei filme în premieră dedicate tuturor amatorilor de investigații. 

Vineri 1 si 8 iulie, de la 21:00 – Anna Karenina si Cealalta mostenitoare Boleyn

Povești de dragoste celebre, ce păreau că nu au nici o șansă, au fost transformate în filme de epocă remarcabile și acaparează seara de vineri la DIVA aducând romantism din alte vremuri. Pe 1 iulie este difuzat Anna Karenina cu Keira Knightley, Jude Law și Aaron Taylor-Johnson, iar pe 8 iulie Cealaltă moștenitoare Boleyn (The Other Boleyn Girl) cu Natalie Portman, Scarlett Johansson și Eric Bana.

Vacanta cu investigatii frantuzesti – De luni pana vineri, ora 19:00, din 4 iulie

Dacă DIVA întreabă: ”Voulez-vous enquêter avec moi cet été?” iar răspunsul publicului este ”Oui!” atunci să înceapă Vacanța cu investigații franțuzești! Căpitanul Marleau, urmată de Morgane, geniul investigațiilor vin la DIVA în luna iulie pentru o doză zilnică de investigație în care inteligența și intuiția ieșite din comun sunt combinația de bază, așa cum întâlnești numai la personajele principale feminine.  În serile de luni până vineri, de la ora 19:00, două episoade pline de cazuri complicate, dar și umor vin la DIVA. 

Avanpostul – Sezonul 4 – Cate doua episoade, joia, de la 21:00. 

Noul sezon al serialului fantasy preferat continuă la DIVA în luna iulie. Puteri ciudate îl amenință pe Zed, iar Talon și Luna încearcă să lupte împotriva lor. În timp ce Garrett și Luna sunt ocupați cu o operațiune de salvare, Tobin își demonstrează loialitatea. Noi forțe, noi dispute și noi conflicte se conturează și amenință să dezbine alianțele anterior formate. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *