Run All Night (2015)

Puteam sa jur ca Run All Night (2015) o sa fie o copie mai proasta a filmului Taken (2008). Avea toate ingredientele necesare: un subiect asemanator, acelasi actor principal (Liam Neeson), lipsa de creativitate a celor de la Hollywood. Cu toate acestea, m-am inselat. M-am inselat rau de tot. Filmul este de departe, pana in prezent, unul dintre cele mai bune filme de actiune din 2015. Merita cu prisosinta un loc in selectia mea de “filme cu si despre razbunare“.

Daca aveti ceva timp liber la dispozitie si vreti sa vedeti un film bun de actiune, Run All Night (2015) este alegerea potrivita. Inca mai ruleaza in cinematografe. Va recomand sa il incercati.

Povestea: Un fost asasin al mafiei din New-York, Jimmy Conlon (Liam Neeson), este pus in fata unei misiuni imposibile: trebuie sa isi salveze fiul, Michael Conlon, de cel mai bun prieten al lui, seful mafiei Shawn Maguire (Ed Harris), cel pentru care a omorat de mai multe ori decat isi aduce aminte. Cum a ajuns intr-o astfel de situatie? L-a ucis pe fiul lui Shawn, un drogat pierdut de sub control care incerca sa il omoare pe Michael pentru a-si acoperi greselile.

Avand toata mafia pe cap si foarte multi politisti corupti pe urme, Jimmy va trebui sa-si foloseasca toate resursele pentru a-si apara fiul. Vor reusi cei doi sa scape cu viata? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.