Captain America: The Winter Soldier (2014)

Capitanul America s-a intors… cu un costum nou si un film de actiune surprinzator de bun. De ce sunt asa de surprins? Pentru ca primul film din serie a fost cam slabut, desi mi-au placut unele scene. Sa zicem ca actiunea a fost destul de plictisitoare. Asa ca, atunci cand a aparut aceasta continuare a povestii, nu pot sa spun ca am fost foarte impresionat. Da, filmul era pe lista mea, dar parca nu aveam entuziasmul necesar pentru a-mi pierde vremea cu el. Si trebuie sa recunosc ca imi pare rau ca nu l-am vazut pana acum. Este un film foarte bun si va recomand sa il vedeti.

De ce? Pentru ca actiunea este la ea acasa, iar povestea este foarte interesanta. Cam asa ar trebui sa arate un film cu super-eroi! Poate doar Guardians of the Galaxy (2014) a fost mai reusit ca The Winter Soldier.

Povestea: Nu vreau sa va dau foarte multe detalii. Daca vreti sa vedeti acest film sunt mai mult ca sigur ca stiti povestea Capitanului America. Tot ceea ce trebuie sa stiti despre Winter Soldier este faptul ca Nick Fury este ucis. Evident, exista o conspiratie care trebuie descoperita, un vinovat care trebuie pedepsit pentru moartea lui Nick si o lume care trebuie salvata de la distrugere. Da, exista o singura persoana care poate face toate aceste lucruri: Capitanul America, cu putin ajutor de la Natasha Romanoff/Black Widow (Scarlett Johansson).

2 Responses to “Captain America: The Winter Soldier (2014)”
  1. Alexandru August 20, 2014
  2. kizi August 20, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published.