Cowboys & Aliens (2011)

Cowboys & Aliens (2011) – un western SF (in caz ca ati mai auzit de asa ceva) foarte prost. Culmea, toate datele filmului erau promitatoare: distributia (Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde), povestea (inspirata din nuvela grafica cu acelasi nume), bugetul ($163.000.000) si productia (Universal Pictures, DreamWorks SKG). Din pacate pentru producatori, nu a fost sa fie. Western-ul lor SF de abia si-a scos banii. Tin minte ca am vazut acest film la cinema. Nu pot sa va descriu in cuvinte fata celor care au iesit din cinematograf dupa ce au vazut Cowboys & Aliens (2011).

Concluzia este simpla. Nu va pierdeti timpul cu acest film. O sa fiti extrem de dezamagiti.

Povestea: Vestul salbatic, 1873, Arizona. Un strain care nu isi mai aduce aminte absolut nimic din trecutul lui ajunge (din intamplare) in orasul Absolution. Singurul indiciu pe care il are despre trecutul lui este un fel de bratara pe care o poarta la mana. In scurt timp, el descopera ca oamenii din Absolution nu prea agreeaza strainii si ca nimeni nu face vreo miscare in oras fara permisiunea colonelului Dolarhyde (Harrison Ford). Pe scurt, cei din oras traiesc in frica.

Numai ca frica lor nici nu se compara cu ceea ce simt in momentul in care orasul lor este atac din… cer. Da, se pare ca saracii vacari sunt invadati de extraterestri. Vor reusi ei sa scape nevatamati in urma invaziei? Cine sunt acesti extraterestri si ce vor de la ei? Cine este strainul si ce legatura are cu invazia? Nu cred ca vreti sa aflati. O sa fie o pierdere de timp. Dar daca vreti sa va riscati, treaba voastra…

Leave a Reply

Your email address will not be published.