Lucy (2014)

Va spuneam acum cateva saptamani ca Lucy (2014) are sansa sa fie cel mai bun SF din 2014 si nu cred ca m-am inselat. Am avut ocazia sa vad acest film astazi. Desi nu a fost chiar asa cum mi-am imaginat, povestea filmului m-a cucerit. Este unica, interesanta si ai nevoie de ceva inteligenta pentru a intelege exact subiectul si directia lui. Lucy (2014) nu este chiar pentru oricine. Recomand aceasta productie iubitorilor de SF-uri. Doar ei cred ca pot aprecia ideea filmului la intreaga ei valoare.

Povestea: Multumita prietenului ei, Lucy se trezeste incatusata de o servieta pe care trebuie sa o predea domnului Jang, un sef al mafiei coreene. Din pacate pentru ea, “misiunea” merge prost. Atat de prost incat Lucy ajunge sa care o punga de droguri in corpul ei. Si ca lucrurile sa fie perfecte, in urma unei lovituri, punga se rupe. In urma acestui accident, drogurile ajung in sistemul ei si o… “transforma”.

In ce consta aceasta “transformare”? Pe scurt, drogurile din organismul ei o ajuta sa-si foloseasca un procent tot mai mare din creierul ei. Odata cu aceasta crestere se maresc si abilitatile ei. Din acest moment incepe partea distractiva…

No Responses to “Lucy (2014)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.