Robot Overlords (2014)

Nu mi-am imaginat niciodata ca o sa vad un film atat de prost cu Ben Kingsley intr-un rol principal, dar se pare ca m-am inselat. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, Ben a fost singurul motiv care m-a convins sa ii dau o sansa acestui SF. Povestea lui cu siguranta nu parea foarte promitatoare. Concluzia? Dragii mei, credeti-ma pe cuvant, nici cei mai buni actori din lume nu puteau sa salveze porcaria asta. Fugiti! Fugiti de acest film ca de bombe. Nu merita sa va irositi nici macar cateva minute din viata cu el.

Povestea este chiar foarte amunzata, asta in cazul in care aveti timp de omorat: Pamantul a fost cucerit de niste roboti care au venit dintr-o galaxie foarte departate. Supravietuitorii atacului au fost obligati sa nu iasa din casa si sa poarte un implant care le dezvaluie pozitia, asta pana in momentul in care robotii isi termina studiul pe specia umana si pleaca, asa cum au promis. Evident, cativa adolescenti se satura de aceasta situatie si vor sa schimbe ceva.

Pentru ca da, in caz ca nu v-ati prins, asta e o tema care se tot repeta in filmele din ultima perioada. Adolescentii, desi buni de nimic si la nimic, sunt singurii capabili sa ne salveze. E suficient sa ne uitam la Hunger Games, Divergent, The Maze Runner sau The 100 ca sa intelegem asta.

Vor reusi adolescentii sa ne salveze inca o data de la distrugere? Cui ii pasa…

Leave a Reply

Your email address will not be published.