Spider-Man: Homecoming (2017)

Se pare ca sunt intr-o forma de zile mari pentru ca de mult nu mi s-a mai intamplat sa vad doua filme in aceeasi zi. Ba mai mult, ambele mi-au placut.

Dupa ce ieri m-am convins cu greu sa vad Justice League (2017), un film bun pe care ar trebui sa il vedeti (eu ma bucur ca am facut asta), m-am gandit ca ar fi cazul sa vizionez o alta productie pe care tot am amanat sa o vad in ultimele luni: Spider-Man: Homecoming (2017).

Desi este destinat mai mult pentru copii, recunosc ca mi-a placut si cred ca ar trebui sa il vedeti. Daca se intampla sa fiti fani Spider-Man/benzi desenate, sunt mai mult ca sigur ca nu o sa regretati alegerea facuta. Povestea este foarte interesanta si merita vazuta. In nici un caz nu se compara cu mizeria aceea numita Amazing Spider-Man.

Cu toate ca sunt un fan Spider-Man, nici nu aveti idee cat de mult am urat porcaria aia si cat de insuportabil mi s-a parut personajul acela numit Andrew Garfield. A fost o zi foarte buna cea in care Sony a anuntat ca renunta la Amazing Spider-Man. Nu cred ca a existat vreodata un Spider-Man mai antipatic ca ala.

Revenind la subiect, ar trebui sa trecem peste faptul ca finalul este previzibil. Acest detaliu apare in toate filmele cu super-eroi. Cred ca am mai vorbit despre asta si cand v-am recomandat Justice League (2017). Va garantez ca filmul este suficient de bun incat sa nu va plictisiti atunci cand il urmariti.

Plus ca este foarte interesant sa vezi povestea lui Spider-Man inca de pe vremea cand avea 14 ani. E o perspectiva cu totul noua si care merita explorata.

Povestea: Peter Parker / Spider-Man (Tom Holland) incearca sa gaseasca un echilibru intre viata unui elev obisnuit de liceu si viata de super-erou. Fiind la inceput si fara experienta, aceasta provocare este cu siguranta mult mai grea decat Peter si-a imaginat vreodata si ii da mari batai de cap. Ca totul sa fie perfect, un vanzator de arme extrem de periculoase isi face aparitia si ii complica si mai mult existenta.

Va reusi Peter sa infrunte cu bine toate aceste provocari? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “Spider-Man: Homecoming (2017)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *