The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 (2014)

Banuiesc ca stiti cat de mult urasc The Hunger Games (2012), primul film din serie. Cei care au citit cartea si-au dat seama cat de prost a fost ecranizata in filmul din 2012. Si cu toate ca eram aproape sigur ca urmatorul film nu merita efortul (The Hunger Games: Catching Fire (2013)), m-am sacrificat si l-am urmarit. Nu mai stiu exact cum m-am convins sa fac asta dar spre surprinderea mea a fost chiar foarte bun. Am fost placut surprins de evolutia filmului. Lucrul acesta nu se intampla foarte des… Avand in vedere surpriza de care am avut parte, era clar ca trebuie sa vad si continuarea, Mockingjay (2014).

Cum a fost? Surprinzator de bun. Fanii seriei vor fi foarte multumiti de acest film. Merita sa-l vedeti la cinematograf.

Povestea: Dupa ce distruge Jocurile (la propriu si la figurat), Katniss Everdeen, Gale, Finnick si Beetee, ajung in Districtul 13, cel pe care toata lumea il credea sters de pe fata planetei. Aici, sub conducerea presedintelui Coin (conducatoarea Districtului 13), Katniss alege sa devina “Mockinjay”, simbolul revolutiei districtelor din Panem.

Cine va castiga acest conflict? Ramane sa aflam asta la sfirsitul anului 2015. Sau mult mai inainte daca va decideti sa cititi cartea. Eu o sa aleg ultima varianta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.