The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 (2015)

Citind si iubind seria The Hunger Games, pot sa spun cu mana pe inima ca am urat primul film inspirat din carte. A fost o mare porcarie, producatorii si-au batut joc de poveste. Cu toate acestea, trebuie sa recunosc ca ei au inceput sa isi faca treaba si sa respecte materialul din care s-au inspirat incepand cu cel de-al doilea film The Hunger Games: Catching Fire (2013). Cat despre a treia productie, The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 (2014), nu am decat cuvinte de lauda.

Pentru prima data de cand a aparut aceasta serie am fost entuziasmat si am asteptat lansarea ultimului film The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 (2015). Chiar am putut sa ignor faptul ca producatorii au impartit ultimul film in doua parti pentru a “mulge” la maximum banii fanilor seriei. Si cu toate ca se puteau face mai multe in privinta ultimului film, pentru ca asa se intampla mereu cand te inspiri dintr-o carte, am fost multumit de ceea ce am vazut. Sigur, producatorii nu au inclus foarte multe detalii din carte, dialogurile sunt uneori foarte plictisitoare, dar Mockingjay – Part 2 a fost chiar ok. Filmul ruleaza in cinematografe. Daca sunteti la curent cu povestea lui Katniss Everdeen, va recomand sa mergeti la cinema si sa vedeti finalul seriei. Nu o sa va para rau.

Povestea: A venit timpul pentru razbunare. Cei din capitala trebuie sa plateasca pentru toti anii in care celalalte districte din Panem au suferit. Presedintele Snow trebuie sa moara. Cine vrea sa duca aceasta misiune la bun sfirsit? Katniss Everdeen, evident. Va reusi ea sa se razbune pe Snow? Va reusi ea sa-l faca bine pe Peeta? Ce se va intampla cu Gale? Vor reusi cei din Panem sa isi recupereze libertatea si sa aiba parte de un viitor mai bune? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *