Westworld – sezonul al treilea, pe HBO GO

Sezonul 3 al serialului Westworld, castigator al premiului Emmy®, are premiera la HBO si pe HBO GO astazi, 16 martie. O odisee intunecata despre zorii inteligentei artificiale si nașterea unei noi forme de viata pe Pamant. Serialul a fost creat de Jonathan Nolan și Lisa Joy care sunt si producatori executivi.

Westworld se întoarce cu un nou sezon. În urma masacrului din Westworld, Dolores, Bernard și o gazdă necunoscută, care ocupă trupul lui Charlotte Hale, încep un nou capitol – în afara parcului – explorând „lumea reală” și propriile destine. Pe parcursul a opt episoade de câte o oră, sezonul 3 o găsește pe Dolores pregătită să poarte război contra umanității, iar toți descoperă că și lumea reală este la fel de plină de înșelăciune și predeterminare ca cea din Westworld. Alături de Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright și Tessa Thompson, în noul sezon apar Aaron Paul și Vincent Cassel. „Westworld” continuă să ne facă să ne punem întrebări despre natura realității noastre, voința proprie și ce ne anume ne face să fim umani.

Primele două sezoane din Westworld au primit 42 de nominalizări la premiile Emmy®. Al doilea sezon a fost nominalizat la 20 de premii Emmy® și a câștigat trei: cea mai bună actriță într-un rol secundar într-un serial dramă (Thandie Newton) și Outstanding Makeup for a Single-Camera Series (Non-Prosthetic) și Outstanding Hairstyling for a Single-Camera Series. 

Westworld, bazat pe filmul scris de Michael Crichton, a fost creat pentru televiziune de Jonathan Nolan și Lisa Joy care sunt si producători executivi alaturi de J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis, Ben Stephenson si Denise Thé. Companiile de productie sunt: Kilter Films si Bad Robot Productions in asociere cu Warner Bros. Television.

Primul episod din cele 8 ale sezonului 3 are premiera pe 16 martie si apoi va fi cate unul in fiecare saptamana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *