Sony și Warner extind parteneriatul

Sony Pictures Television și Warner Bros. Discovery au anunțat prelungirea parteneriatului de conținut în Europa Centrală și de Est, prin care titluri din lista de filme de lungmetraj Sony Pictures Entertainment și seriale TV selectate vor fi difuzate în exclusivitate atât la televiziunile HBO, cât și pe platforma de streaming HBO Max în întreaga regiune.

De la hiturile recente, cum ar fi Whitney: I Wanna Dance With Somebody, filmul biografic despre viața lui Whitney Houston, și A Man Called Otto în care joacă Tom Hanks, până la cele mai așteptate filme de pe lista de lansări viitoare ale Sony Pictures Entertainment, parteneriatul va aduce unele dintre cele mai mari titluri și francize celor care urmăresc HBO și HBO Max. Printre titlurile viitoare din lista Sony Pictures Entertainment se numără: Spider-Man: Across the Spider-VerseGran TurismoEqualizer 3, următoarea ecranizare a francizei Ghostbusters și noile lungmetraje din universul Spider-Man (inclusiv Kraven the HunterEl Muerto și Madame Web).

Parteneriatul va include, de asemenea, accesul abonaților HBO și HBO Max la o selecție extinsă a celor mai populare filme din catalogul Sony Pictures Entertainment, inclusiv filme din francizele Spider-ManJumanjiMen In Black și Hotel Transylvania.

Serialul de televiziune Accused, lansat în ianuarie pe Fox în SUA, aducând cele mai mari audiențe ale rețelei din ultimii trei ani, precum și drama britanică Without Sin, nominalizată la BAFTA, și titlurile Twisted Metal și Lucky Hank, sunt și ele incluse în acord.

Acordul pentru filme și seriale de televiziune dintre Warner Bros. Discovery și Sony Pictures Entertainment cuprinde teritoriile din Europa Centrală și de Est, aducând aceste titluri în Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Croația, Serbia, Muntenegru, Bosnia-Herțegovina, Macedonia de Nord și Kosovo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *