The Hunt (2012)

The Hunt (2012) aka Jagten – un film danez superb, cu Mads Mikkelsen in rolul principal, unul dintre cele mai bune filme psihologice vizionate in ultima perioada. The Hunt este genul de drama care ramane cu tine mult timp dupa ce ai vazut-o. Nu gasesc cuvinte suficient de bune pentru a descrie cat de mult mi-a placut acest film. Mads joaca inca odata incredibil si devine, incet dar sigur, unul din actorii mei preferati. Daca va pasioneaza genul din care face parte filmul, va recomand sa il cautati. Sunt absolut sigur ca nu o sa va para rau.

Povestea: Lucas (Mads Mikkelsen) este educator la gradinita din orasul in care locuieste. Desi viata lui nu este neaparat un vis, pentru ca s-a despartit de sotia lui si lupta pentru custodia fiului sau, Lucas isi iubeste munca si are mare grija de elevii lui. Totul se schimba insa intr-o zi, cand una din elevele lui, fiica celui mai bun prieten al lui, are o imaginatie mai bogata si da de inteles ca educatorul ei ar fi abuzat-o sexual.

In scurt timp, totul se transforma intr-un cosmar pentru Lucas. Oamenii se uita urat la el, nimeni nu ii mai da voie sa se apropie de copii, incepe sa fie atacat de necunoscuti, sotia si copilul lui afla de acuzatia care i se aduce.

Cum va reactiona cel mai bun prieten al lui? Va reusi Lucas sa isi dovedeasca nevinovatia? Cum o sa se termine acest cosmar pentru el? Ramane sa aflati singuri…

5 Responses to “The Hunt (2012)”
  1. George February 26, 2015
  2. zappernews February 27, 2015
  3. Adriana March 2, 2015
    • angel3110 March 2, 2015
  4. Adriana March 10, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *