Hannibal (2001)

Hannibal (2001) – al treilea film din povestea lui Hannibal Lecter (Anthony Hopkins). Evenimentele au loc dupa cele intamplate in Red Dragon (2002) si The Silence of the Lambs (1991) (in aceasta ordine). In caz ca nu va mai aduceti aminte, dupa ce o ajuta pe Clarice Sterling sa prinda un criminal in serie care isi jupoaie victimele, Hannibal reuseste sa evadeze (The Silence of the Lambs). Nimeni nu reuseste sa-l gaseasca… asta pana in momentul in care face o greseala.

Greseala? Hannibal ii trimite lui Clarice o scrisoare dupa ce FBI-ul o suspenda din cauza unui superior care vrea sa scape de ea si, astfel, dezvaluie locatia in care se afla: Roma. Imediat ce isi da seama unde e, Clarice pune politia din Roma in tema, dar un detectiv corupt are alte planuri. Vedeti voi, o victima desfigurata de-a lui Hannibal, Mason Verger, a pus o recompensa foarte mare pe capul lui pentru oricine poate veni cu informatii utile despre locul in care se afla.

Da, de aici lucrurile se complica foarte tare, iar Hannibal este pus din nou pe fuga. Vor reusi cei de pe urmele lui sa-l prinda? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *