John Doe: Vigilante (2014)

Intr-o lume in care crimele sunt trecute cu vederea, in care criminalii umbla fara sa fie deranjati pe strazi si fac tot ceea ce le trece prin cap, in care justitia nu numai ca este oarba, ci si corupta, exista o nevoie tot mai mare de DREPTATE. Spunea cineva ca viata nu este dreapta, dar sunt si momente in viata in care ajungi sa te saturi, sa nu mai suporti nedreptatea, mizeria, crimele, violurile, furturile, coruptia, minciuna, lacomia. Fix in acel moment ai o singura varianta la dispozitia: sa iti faci singur dreptate.

Cam aceasta este si povestea lui John Doe, un om care a vazut mizeria din jurul lui si s-a gandit sa faca putina curatenie. In momentul in care a terminat/a fost prins, lumea a scapat de 33 de criminali. Au voie oamenii sa isi faca singuri dreptate intr-o lume tot mai corupta, cu un sistem legal extrem de ineficient/nepasator? Solutia lui poate o sa ajunga o regula in viitor? Este John Doe cu adevarat vinovat? Ramane sa decideti singuri.

“Ma cunosti? Sunt exact ca tine. Sunt doar o alta fata din multime. Sunt vecinul tau. Sotie, copil, ipoteca, o slujba pe care o urasc, o viata pe care o urasc, o viata fara sens. Sunt John Doe.”

No Responses to “John Doe: Vigilante (2014)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *