Murder by Numbers (2002)

Murder by Numbers (2002) este un alt film psihologic de care, cel mai probabil, nu a auzit nimeni. Si asta imi cel mai mult la aceasta categorie (filme psihologice). Intotdeauna descoperi filme foarte interesante. Problema cu ele este ca sunt foarte greu de gasit si acesta este unul din motivele pentru care m-am apucat sa fac o lista cu cele mai bune filme psihologice. In acest caz, desi rareori se intampla, finalul este relativ previzibil dar partea interesanta este de aceasta in modul in care criminalii sunt prinsi. Povestea mi-a adus aminte de un serial preferat, Columbo (1968–2003).

Si acolo vinovatii erau prezentati inca de la inceputul episodului dar farmecul serialului era in modul in care Columbo reusea sa ii prinda. Asa si aici, numai ca Sandra Bullock este in rolul principal.

Povestea: Richard Haywood, unul dintre cei mai populari elevi din liceu, se aliaza cu Justin ‘Bonaparte’ Pendleton, unul dintre cei mai inteligenti elevi care a facut din criminalistica un hobby, pentru a comite crima perfecta. Planul lor, desi pare simplu, este extrem de complex. Comit o crima si lasa destule indicii pentru a arunca vina pe altcineva. Si totul chiar pare sa mearga in favorea lor dar stiti cum sta treaba, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ…

Vor reusi cei doi sa scape? Ramane sa aflati singuri.

No Responses to “Murder by Numbers (2002)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *