Taken 3 (2015)

Fiind un mare fan al filmului Taken (2008), unul dintre cele mai bune filme cu si despre razbunare, nu puteam sa ratez lansarea lui Taken 3 (2015). Sincer sa fiu, as fi preferat ca producatorii sa se opreasca dupa primul film, dar asta nu inseamna ca nu m-am bucurat de cele doua productii care i-au urmat. Asa cum era de asteptat, Taken 3 respecta reteta care a consacrat seria… in cea mai mare parte. Nu se compara cu originalul, la fel cum nici al doilea nu a reusit asta, si nici nu vine cu ceva foarte nou, dar a fost placut sa-l vad din nou pe Liam Neeson intr-un rol care i se potriveste de minune.

O sa-mi fie dor de aceasta serie, cu toate ca a fost cam trasa de coada. Spre bucuria mea, filmul a fost mai bun ca cel de-al doilea. Sa speram ca producatorii nu au in plan sa continue povestea. Ar fi pacat sa faca asta. Merita sa-l vedeti? Mai mult ca sigur, da. Este un thriller respectabil, care merita toata atentia voastra. De abia a inceput sa ruleze in cinematografe. Mergeti sa-l vedeti.

Povestea: Ghinionul pare sa-l urmareasca mereu pe Bryan Mills (Liam Neeson). Credeam ca numai John McClane (Bruce Willis) din seria Die Hard este atat de ghinionist, dar se pare ca m-am inselat. Cu toate ca viata lui pare sa se fi linistit intr-o oarecare masura, intr-o zi aparent obisnuita, Brian isi gaseste fosta sotia moarta in patul lui. La scurt timp, politia apare si il gaseste langa cadavru. Numai in filme se intampla asta. Evident, politistii cred ca el este vinovat.

Stiind cat de eficienta este politia si dorind razbunare, Brian reuseste sa scape de ei si incepe sa ii caute pe cei responsabili de moartea sotiei lui. De aici incepe distractia…

Leave a Reply

Your email address will not be published.