The Foreigner (2017)

Nu stiu daca v-am spus asta vreodata dar, pe vremea cand eram mic, filmele cu Jackie Chan erau printre preferatele mele. M-as fi uitat non-stop la ele si nu cred ca m-as fi plictisit vreodata. Tocmai de aceea m-am bucurat cand am descoperit un film din 2017, cu Jackie in rolul principal. Trebuia neaparat sa il vad!

Evident, am facut asta si sa nu credeti ca imi pare rau. Filmul este foarte bun. Nu aveti voie sa il ratati! Sunt absolut sigur ca o sa va placa.

Cu toate ca a imbatranit (mult! chiar si eu incep sa ma simt batran), Jackie face un rol foarte bun si, in anumite scene, ne aduce aminte de toate lucrurile pentru care il iubim. Pierce Brosnan joaca in rolul personajului negativ. Nici el nu este de neglijat.

Povestea: Quan (Jackie Chan), un om de afaceri modest, are parte de cea mai proasta zi din viata lui in momentul in care fiica lui este omorata intr-un atentat comis de teroristii nord-irlandezi.

Distrus, dar cu un trecut misterios in spate, Quan incepe sa investigheze atentatul si, incet dar sigur, ajunge pe urmele celui pe care el il considera principalul suspect, Liam Hennessy (Pierce Brosnan) – oficial britanic in Irlanda de Nord.

Va reusi Quan sa afle cine sunt cei care au comis atentatul si sa isi razbune fiica? Ramane sa aflati singuri…

One Response to “The Foreigner (2017)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *