Unthinkable (2010)

Desi Samuel L. Jackson joaca in filme din ce in ce mai proaste, eu am avut ocazia/onoarea sa il vad in plina forma in Reasonable Doubt (2014) si mai ales in Unthinkable (2010). Chiar nu ma intereseaza in cate aberatii cinematografice o sa mai joace de acum incolo. Omul acesta are talent si ramane unul dintre actorii mei preferati. Este o placere sa il vezi jucand. In plus, Samuel este unul dintre cei potriviti oameni pentru rolul de bad guy/villain/infractor. Revenind la filmul de astazi, Unthinkable este un film psihologic pe care ar trebuie sa il vedeti, mai ales daca va pasioneaza genul.

Nu am mai intalnit subiectul acesta pana acum. Cel putin nu in forma in care este prezentat aici. Va recomand sa il cautati. Merita!

Povestea: Un fost militar Delta Force are o schimbare de mentalitate si trece la islamism. Imbratisand noua sa religie, Steven Arthur Younger se filmeaza in trei locatii diferite din SUA, in care prezinta bombele nucleare pe care le-a facut, si trimite caseta autoritatilor. La doua zile dupa ce trimite caseta si pune toate autoritatile in alerta maxima, intr-o miscare total inexplicabila, Steven se preda.

Evident, reprezentantii fiecarei agentii notabile se deplaseaza la o locatie sigura in care este tinut prizonierul si incearca sa afle daca bombele sunt reale si unde sunt ascunse acestea. Printre ei, Helen Brody, o agenta FBI din L.A si H, un specialist al armatei in interogari/tortura.

Sunt bombele reale? Ce vrea Steven de la autoritati? Vor reusi ei sa afle unde sunt inainte ca acestea sa produca un dezastru (in caz ca sunt reale)? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *