Trilogia „Matrix”, in Decembrie la Warner TV

Primele trei filme din seria „Matrix” vor fi difuzate de Warner TV in luna Decembrie, in asteptarea celui de-al patrulea lungmetraj, „Renasterea/ Resurrections”, care va fi lansat in preajma Craciunului.

Productile americane „Matrix/ The Matrix” (1999), „Matrix – Reincarcat/ The Matrix Reloaded” (2003) si „Matrix – Revolutii/ The Matrix Revolutions” (2003) vor fi difuzate sambata seara, incepand cu 4 Decembrie.

„Matrix/ The Matrix” va fi difuzat pe 4 decembrie, de la ora 21:00.

Aventura în matrice începe când un hacker află de la rebeli misterioși despre adevărata natură a realității sale și rolul pe care el îl are în războiul împotriva celor care o controlază. Filmul a primit patru premii Oscar – pentru montaj, sunet, efecte vizuale și de sunet. Pentru influența pe care a avut-o în cultura populară, inclusiv asupra altor filme de acțiune, a fost inclus spre conservare în National Film Registry.

In aceeași seara, in continuare, este programat „Matrix – Reincarcat/ The Matrix Reloaded”.

Neo, Trinity și Morpheus continuă lupta pentru eliberare de armata roboților, dezlănțuindu-și arsenalul de abilități și armament împotriva forțelor de represiune. Din punct de vedere comercial, acesta este, până în prezent, cel mai de succes film din franciză, cu încasări de peste 741 de milioane de dolari la nivel global.

Al doilea „Matrix” va fi reluat pe 11 Decembrie, incepand cu ora 21:00, si va fi urmat de „Matrix – Revolutii/ The Matrix Revolutions”.

În al treilea lungmetraj, orașul Zion, populat de oameni, se apără de invazia roboților, în timp ce Neo luptă pe un alt front pentru a pune capăt războiului.

„Matrix – Revolutii” va putea fi urmarit si pe 18 Decembrie, de la ora 21:00.

2 Responses to “Trilogia „Matrix”, in Decembrie la Warner TV”
  1. Alexa November 25, 2021
  2. Coroane Funerare December 6, 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *