“Under The Silver Lake”, pe marile ecrane din Romania

“Under The Silver Lake” / “Sub lacul de argint”, neo-noir-ul ce ii are în rolurile principale pe Andrew Garfield (“Spider-Man”) si Riley Keough (“Mad Max: Fury Road”), nepoata lui Elvis Presley, ruleaza in cinematografele din București si alte opt orase din Romania de pe 26 aprilie.

Filmul, cel de-al treilea lungmetraj al regizorului David Robert Mitchell (“It Follows” si “The Myth of the American Sleepover”), ne spune povestea unui tanar obsedat de cultura pop, care investigheaza disparitia misterioasa a vecinei sale.

Sam (Andrew Garfield), un tânăr șomer din Los Angeles, a cărui mașină a fost confiscată și este pe punctul de a fi evacuat din apartamentul său, își petrece timpul căutând mesaje ascunse în benzi desenate, versuri sau cutii de cereale. Atunci când Sarah (Riley Keough), atrăgătoarea sa vecină, dispare peste noapte, Sam se aruncă într-un labirint de conspirații cu miliardari, celebrități, criminali în serie care ucid câini și o rețea de tinere prostituate, îmbrăcate ca Betty Grable, Lauren Bacall și Marilyn Monroe în “Cum să te căsătorești cu un milionar”.

Plin de trimiteri cinematografice și, în general, din cultura pop, “Under The Silver Lake” este considerată una dintre producțiile care va deveni, cu siguranță, un film de referință și care a fost numit de prestigioasa publicație americană Variety drept un “omagiu adus lui David Lynch”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *