Warner TV se lanseaza in Romania

Warner TV se lanseaza oficial in acest weekend in Romania. Din 23 octombrie, noul post de televiziune promite „Entertainment Nelimitat”.

Warner TV aduce telespectatorilor continut premium, blockbustere si seriale apreciate in intreaga lume, garantand o experienta de divertisment variata si uimitoare.

Productii precum trilogia „Stapanul Inelelor” (”The Lord of the Rings”), „Cavalerul Negru” (”The Dark Night”), „Sucker Punch: : Evadare din realitate” (”Sucker Punch”), maraton „Destinatie Finala” (”Final Destination”) sau „Cosmar pe Elm Street” (”A Nightmare on Elm Street”), dar si filme care au facut istorie precum „Dirty Dancing” sau „Operation Pacific”, toate se vor regasi in grila Warner TV Romania.

Warner TV a fost deja introdus cu succes in Franta si Germania si se pozitioneaza astfel ca parte din unul dintre cele mai cunoscute branduri media din lume, Warner Bros.

Marion Rathmann, vicepreședinte Entertainment Channels în Germania, Polonia, România și Marea Britanie la WarnerMedia declară: „Warner Bros este o marcă mult mai cunoscută iar rebrandingul ne va ajuta să facem postul de televiziune accesibil unui public și mai larg. Și asta pentru că aproape niciun alt brand nu reprezintă o poveste creativă și autentică la nivel global. Cu producțiile noastre programate pentru această toamnă, oferim spectatorilor și fanilor noștri «Entertainment Nelimitat» sub marca Warner TV. “

Mai multe detalii: https://warnertv.ro

No Responses to “Warner TV se lanseaza in Romania”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *