Generatia “Selfie”

Traim in vremuri ciudate. Traim intr-o perioada in care fetele/femeile (chiar si unii barbati) isi petrec o mare parte din zi in fata telefonului. Se pare ca nevoia de atentie a depasit orice fel de granita a normalitatii. Evident, cand o fata/femeie nu se simte bagata in seama, este timpul pentru o noua poza. Bineinteles, poza respectiva s-ar putea sa nu iasa asa cum vrea ea, asa ca ar fi indicat sa mai faca 299 aproape la fel ca sa fie sigura.

Din cele 300 de poze va alege una, cea care i se pare ei potrivita (desi toate arata la fel), si va incepe sa o editeze. Doar nu credeati ca poza aia va ajunge pe internet fara o mica editare, nu? Dupa vreo ora de editare, poza va fi uploadata pe facebook/instagram si va aduna sute de likeuri, zeci de comentarii si posibil cateva invitatii in oras. O zi de munca incheieta cu succes. A doua zi, evident, este timpul pentru un nou selfie. Atentie de ieri s-a cam terminat, stiu…

selfie

Este si amuzant daca stai bine sa te gandesti. Indiferent cata atentie primesti intr-o zi, a doua zi o sa vrei si mai multa. Poate de asta unele persoane pun pe retelele de socializare mai multe selfie-uri intr-o zi.

Si daca nu credeati ca fenomenul acesta incepe sa fie ridicol, iata un foarte bun exemplu:

Unii se chinuie sa joace baseball pe arena respectiva, dar fetele sunt ocupate cu lucruri mult mai importante. Mai pun si un clip de rezerva, in caz ca cel de mai sus va fi sters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *