In cautarea unor noi gusturi

Zilele trecute, in timp ce ma plimbam printr-un magazin, am ajuns cumva, din intamplare, la raionul de bauturi. Nu stiu cum s-a intamplat asta pentru ca acum cateva zile mi-am promis ca “nu o sa mai beau niciodata”. Ati mai auzit minciuna asta, nu-i asa? Este undeva in topul acela cu minciuni in care mai puteti intalni celebrele “te iubesc” si “nu, iubi, rochia asta nu te face grasa”.

Si daca tot am ajuns din intamplare acolo, mi-am zis ca ar fi o idee buna sa cumpar o sticla de vin sau de vodka… sau de whisky. Stiti voi, ca sa fie acolo, in caz ca vina cineva in vizita. Nu se stie niciodata cand apare cineva neanuntat la tine si nu este frumos sa nu ai cu ce sa-l servesti. Cred ca si fraza asta si-ar merita un loc in topul de mai sus. In fine.

Asa ca am inceput sa ma gandesc ce sticla ar trebui sa cumpar. Dupa vreo zece minute am reusit sa ma razgandesc. Incercasem de-a lungul vietii cam toate bauturile de acolo. Voiam ceva nou. Voiam ceva mai select. Numai ca nu aveam nici o sansa sa gasesc asa ceva acolo.

Ce faci cand vrei sa cumperi ceva si nu gasesti la magazin? Intri pe internet, bineinteles. Mi-am zis ca trebuie sa existe un magazin online cu bautari care sa-mi indeplineasca dorinta si l-am gasit pe acesta. Chiar nu vreau sa cred ca am incercat toata bauturile care exista. Hmm, acesta este un vis pe care sper sa il indeplinesc intr-o zi.

Revenind la cautarea mea, am avut dreptate. Am gasit un astfel de magazin, visul meu este in siguranta. Pot sa aspir in continuare la indeplinirea lui. Partea buna este ca pana atunci mai am mult de baut. Se pare ca sunt destule bauturi care inca nu au avut onoarea sa ma cunosc.

Partea proasta este ca vorbesc de parca as fi ultimul betiv. Nu va faceti griji. Sunt un baiat fin. Nu beau niciodata peste masura. Topul acela de mai sus primeste foarte multe propuneri astazi…

bottega-rosso-di-montalcino

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *