Relatia este ca un loc de munca

Nu suna foarte bine. Stiu, dar acesta este purul adevar. Atractia nu tine o vesnicie indiferent de cat de frumosi, sexy, amuzanti sau inteligenti suntem. Cu cat cunoastem mai mult o persoana, cu atat misterul si atractia isi pierd din putere pana cand, la un moment dat, dispar. De ce? Poate pentru ca asa suntem programati. Obisnuinta ii ia locul atractiei, plictiseala isi arata coltii si astfel, de cele mai multe ori, relatia se distruge.

Relatia se distruge si este numai vina noastra pentru ca am crezut ca cel mai greu lucru este sa il/sa o congingem sa fim intr-o relatie. Daca stau bine sa ma gandesc, sa ajungi sa ai o relatie este simplu. Cum sa faci o relatie sa fie de durata? Aceasta este adevarata problema.

Dupa cum spuneam si in titlu, relatia este ca un loc de munca. Seductia constanta este obligatorie. Dragostea este ca un foc ce trebuie mereu intretinut: o intalnire romantica, un buchet de flori, un excursie surpriza, un cadou surpriza, sa-i spui ca o/ca il iubesti in cele mai neaspteptate momente. Aceste lucruri tin relatia in viata, asigura persoana de langa voi ca inca o/il iubiti. Aceste lucruri ofera siguranta pe care cu atata disperare o cautam in viata.

O sa mai fac inca o comparatie. Nu este deloc frumoasa dar sa ne limitam doar la inteles: Relatia este ca o masina. Atat timp cat o intretii si ii bagi benzina, o sa mearga.

Nu uitati sa-i amintiti mereu persoanei de langa voi ca o iubiti. Seductia constanta este cheia succesului in orice relatie.

*Articolul participa la concursul Love Debates organizat de Danone Cremosso: www.lovedebates.ro.

6 Responses to “Relatia este ca un loc de munca”
  1. Nico B June 11, 2012
  2. Alex June 11, 2012
  3. Bucur June 11, 2012
  4. Andrei Daniel June 12, 2012
  5. Postolachi Dumitru June 12, 2012
    • angel3110 June 12, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *