Religia poate fi o afacere de succes

Banuiesc ca titlul acestui articol nu este o surpriza pentru voi. Sunt mai mult ca sigur ca v-ati saturat de tot felul de stiri in care preotii se imbogatesc prin tot felul de ilegalitati, iau mita, se implica in politica pentru a primi diverse pomeni electorale, dau adeverinte sau vand pomelnice online si va obliga sa cumparati lumanari doar din biserica. Evident, lumanarile respective sunt de cateva ori mai scumpe decat in magazine, dar e pacat sa nu cumperi din Biserica!

Biserica SRL este si va fi o afacere foarte profitabila. De ce? Pentru ca noi permitem acest lucru. Pentru ca nimeni nu controleaza sau impozitateaza afacerile bisericii. Pentru ca sunt multi naivi care cotizeaza pentru bunastarea unor mincinosi care spun ca vorbesc si lucreaza in numele Domnului.

Si sa nu credeti ca acesti naivi si mincinosi exista doar la noi in tara. Oh nu, in SUA exista un adevarat fenomen. De exemplu, acolo exista foarte multi milionari care au meseria de televanghelisti. Da, nu glumesc, asa se numesc. Cum credeti ca s-au imbogatit acesti oameni? Simplu! Citez:
“- Ai 1.000 de dolari si vrei sa iti cumperi o casa? Cred ca glumesti! Nu iti ajung! Mai bine ii trimiti la mine si “plantezi samanta”. Astfel, banii acestia se vor multiplica si vei primi mult mai multi de la Domnul. Nici nu iti vei da seama cand vei avea suficienti bani pentru a cumpara o casa. Cu cat imi trimiteti mie mai multi bani cu atat veti planta mai multe seminte si veti culege roadele trimise de Domnul.”

Amuzant, nu-i asa? Ei bine, tot acesti televanghelisti se lauda in fata oilor lor cu avioane personale de zeci de milioane de dolari pe care si le-au cumparat pentru a “transmite mai departe cuvantul Domnului”. Avioanele, evident, sunt cumparate din donatiile oilor. Pentru ca da, toti acei credinciosi sunt oi.

creflo-dollar-airplane

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *