Romania, tara exportatoare de fraieri

Stiti care a fost motivul meu de bucurie cel mai mare in momentul in care Romania a intrat in Uniunea Europeana? Faptul ca am scapat de fraieri, tarani, hoti de buzunare, pesti, prostituate, cersetori si mai ales de tigani. Sigur, nu au plecat toti, dar o mare majoritate au luat calea tarilor europene.

Si nu vreau sa ma intelegeti gresit. Prin acest articol nu vreau sa atac persoanele decente, care s-au dus intr-o tara europeana sa munceasca pentru o viata mai buna, genul de viata pe care cu greu poti sa ti-o faci in Romania.

Revenind la subiect, cel mai mult m-a bucurat faptul ca tiganii s-au decis sa devina europeni. Da, eu le spun tigani. Cei cu “rromi” pot sa se duca sa cante la alta masa. Mai tineti minte cat de tare ne atacau europenii pentru ca discriminam tiganii? Mai tineti minte cat de tare se luau de noi pentru ca nu suntem in stare sa-i integram? Luati de aici, dragi europeni. Cum va descurcati cu tiganii? Ati reusit sa-i integrati? Aud tot felul de zvonuri ciudate din Franta.

Pai cum, voi care ne acuzati pe noi ca nu suntem in stare sa-i integram nu va descurcati? Ati inceput sa-i discriminati si voi?!? Nu ii mai suportati?!? Nu pot sa cred!!! Va urez succes cu integrarea lor. O sa aveti nevoie.

Cat despre fraieri, pentru ca titlul articolului face referire la ei, iata doi pacalici care se cred amuzanti pe strazile din Milano:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *