DIVA – Magnum, detectiv particular

Magnum, detectiv particular” (Magnum P.I., 2018), noul serial difuzat in premiera in Romania pe DIVA, incepe pe 25 Aprilie si este programat de luni pana vineri de la ora 20:00. Peter M. Lenkov, producatorul serialului Hawaii 5.0 aduce in atentia publicului un alt serial plasat si filmat in Hawaii cu o distributie impresionanta formata din Jay Hernandez (Bad Moms, Hostel), Perdita Weeks (Tudors, As Above, So Below), Zachary Knighton (Happy Endings), Stephen Hill (Blue Bloods) si Tim Kang (The Mentalist).

Thomas Magnum (Jay Hernandez), fost militar în trupele navale de elită devine detectiv particular în Hawaii, este angajat ca și consultant de securitate pentru un scriitor. Se mută în Hawaii unde beneficiază pe lângă frumusețea exoticei insule, de toate facilitățile pe care angajatorul său i le oferă, inclusiv o mașină Ferrari. Cu toate acestea, el este uneori deranjat de îngrijitoarea moșiei, pe nume Juliet Higgins (Perdita Weeks) și de cei doi câini răutăcioși ai acesteia, Zeus și Apollo.

Magnum lucrează ca detectiv privat ajutat de cei 2 cei mai buni prieteni ai săi din armată: Orville „Rick” Wright (Zachary Knighton), foarte conectat cu mulți oameni importanți din Hawaii, și proprietarul de elicopter, Theodore „TC” Calvin. (Stephen Hill). Investigațiile creează uneori stări conflictuale între Magnum și detectivul Departamentului de Poliție din Hawaii, Katsumoto (Tim Kang) căruia nu-i place stilul lui de lucru.

Magnum P.I este un remake al serialului cu acelasi nume din 1980, in care rolul principal a fost interpretat de legendarul Tom Selleck. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *