Noul serial DIVA – Norocul lui Loli

Nimic nu se intampla fara un motiv si norocul e de partea celor curajosi”. Sub umbrela acestui mesaj se desfasoara actiunea noului serial „Norocul lui Loli!” (La suerte de Loli, Telemundo 2021) de la DIVA, cu premiera pe 25 Aprilie, difuzat de luni pana vineri, cate două episoade, de la ora 18:00. 

„Norocul lui Loli!” spune povestea lui Loli Aguilar (Silvia Navarro), o femeie independentă, cu o carieră strălucită de producător executiv la Global Radio Group, cea mai mare rețea de radio de pe Coasta de Vest a SUA. În timp ce cariera ei este în plină ascensiune, viața ei personală se află pe plan secund. Ea bucură de libertate și de o viață fără angajamente. Pentru că nu a găsit niciodată dragostea adevărată a luat decizia de a nu avea niciodată copii.

Atunci când cea mai bună prietenă a ei, Mariana (Jacky Bracamontes), moare, lăsând totul în seama lui Loli, inclusiv doi copii, cursul vieții sale se schimbă radical. Vestea surprinde pe toată lumea, în special pe Loli, care se simte cea mai puțin calificată pentru a crește copiii celei mai bune prietene. Loli va trebui să înfrunte noua ei realitate și să realizeze că cel mai important lucru nu este cariera ei, ci familia și dragostea.

Din distributie fac parte: Osvaldo Benavides (Monarca, The Perfect Dictatorship), Gaby Espino (Playing with Fire, Broken Angel), Joaquín Ferreira (Yo, Potro, Club de Cuervos), Mariana Seoane (The Inmate, Lord of the Skies) si Rodrigo Vidal (Amigas y Rivales, Hasta que el Dinero nos Separe), Carlos Ponce (Playing with Fire, Manuel si Silvana), Jeimy Osorio (Celia, Betty la New York) si Jesús Moré (Lord of the Skies, El Chema).

O poveste originala semnata de Lorena Miraglia si María José Riera, serialul a fost dezvoltat si scris de Ricardo Álvarez si Amaris Páez. Regia este semnata de Miguel Varoni, Danny Gavidia si Richard Schwarz. Elizabeth Suárez este producator general, iar Karen Barroeta si Marcos Santana dețin rolurile de producator executiv pentru Telemundo Global Studios.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *